14.12.2023

Καθώς είμαστε στα μέσα του Δεκεμβρίου, το 23ο Φοιτητικό πρωτάθλημα 5×5 ΟΠΑΠ Unileague συνεχίζει ακάθεκτο τη δράση του!

Στη Θεσσαλονίκη, ο αγώνας Χωριάτες – Όλα στο Ροζ βρήκε νικητές τους τυπικά φιλοξενούμενους με σκορ 3-5. Το πρώτο ημίχρονο του ματςε έληξε ισόπαλο με 2-2, αλλά στα τελευταία δώδεκα λεπτά της αναμέτρησης, οι Όλα στο Ροζ πέτυχαν τρία γκολ και “κλείδωσαν” τη σημαντική νίκη. Για τους νικητές, ο Γιώργος Ηλιόπουλος με χατ-τρικ έδωσε τα μέγιστα στην ομάδα του.

Οι Pink Flags κέρδισαν του Τεφατζήδες με 6-3, με τον Παναγιώτη Τσιαμούρη να πετυχαίνει τρία γκολ για τους “ροζ”. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης έληξε με σκορ 3-3, αλλά στο 2ο μέρος, οι Τεφατζήδες δεν έβγαλαν αντίδραση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.

Καταπληκτικό επίσης και το ματς μεταξύ AO TREFAA και Αλκοολικού Αστέρα, με το τελικό να αποζημιώνει όσους το παρακολούθησαν! Ο Αλκοολικός Αστέρας πήρε τη νίκη με 9-7, με τον Δημήτρη Σαλπιγκίδη να σημειώνει καρέ για τους νικητές!

Στα ματς των Αθηνών, και συγκεκριμένα σε αγώνα για τον Α’ Όμιλο, οι Καίει FC κέρδισαν άνετα με 12-6 την ομάδα ΠΑΔΑ Μπαχτσέ. Ο Χατζηπαπάς με χατ-τρικ ήταν εξαιρετικός για τη νικήτρια ομάδα, ενώ το καρέ του Νταβίντ Μπίμπα έκλεψε την παράσταση στο ματς για τους ΠΑΔΑ Μπαχτσέ.

Οι Los Baladoros κέρδισαν τους Άθλιους με σκορ 6-2, με Χαριζόπολο (MVP) και Σταματόπουλο να πετυχαίνουν από δύο γκολ να συνεισφέρουν σημαντκά στη νίκη της ομάδας τους.

Και έπεται η συνέχεια!