09.07.2019

Η μεγαλύτερη διοργάνωση basket στην Ελλάδα, το 14ο Gillette Unibasket μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή η μέρα και οι ώρες διεξαγωγής των τελικών! Η πανηγυρική τελική φάση ξεκινά την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εσπέρου (πλησίον Παντείου Πανεπιστημίου, Καλλιθέα) και θα ολοκληρωθεί εν μέσω πολλών happening με τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος στις 20:00. Αύριο, Τετάρτη 10 Ιουλίου διεξάγονται οι μεγάλοι ημιτελικοί του πρωταθλήματος:

Ημιτελικοί

20:00

Portland Brazzers-Lavou

21:30

Δεν θέλατε – Νικητής ζευγαριού Coca Juniors-Anaptires BC

Αναφορικά με το Κύπελλο, έχουν οριστεί οι ημιτελικοί, οι οποίοι θα αναδείξουν το μεγαλό ζευγάρι του τελικού της άλλης Τετάρτης. Αυτοί είναι

Περόνια BC-Air Hoops

Black & Decker-LA Brickers

Στο Rookies Cup, οι Οκλαχώματα περιμένουν στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Roubin Tarzan – Χαβαλένθια

Το Old Spice, η κορυφαία εταιρία ανδρικής περιποίησης στον κόσμο είναι ο χρυσός χορηγός της διοργάνωσης προσπαθώντας να κάνει τον άνδρα να μυρίζει σαν άνδρας.

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η πολύ σημαντική βοήθεια για τη διεξαγωγή του 14ου Gillette Unibasket του δημάρχου Καλλιθέας, κου Δημήτριου Κάρναβο και του προέδρου του «Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’», κου Κωνσταντίνου Ευσταθίου.