20.02.2024

Στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Τρένο Fc – Ξεμέθυστοι, σε μια από τις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου του ΟΠΑΠ Unileague της Αθήνας, ήταν μία εξωγηπεδική προσωπικότητα, η οποία έκλεψε την παράσταση. Αυτή ήταν του προέδρου και προπονητή της ομάδας των Ξεμέθυστων που τον ξεχωρίσαμε από τη στιγμή που η ομάδα του ξεκίνησε το ζέσταμα της, λόγω της… αμφίεσης του. Είχε επιλέξει να ντυθεί σαν πρόεδρος επαγγελματικής ομάδας, προσεγμένος με το πουκάμισο και το σακάκι του. Με άλλα λόγια, μοντέλο ο πρόεδρος!

Σε ότι αφορά το ματς, η ομάδα του φοβερού προέδρου προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 με γκολ του Φραγκιαδάκη. Η Τρένο FC ισοφάρισε γρήγορα με ένα καταπληκτικό γκολ του Χόνδρου και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μας χάρισε ίσως και την πιο ωραία στιγμή της μετάδοσης. Ο πρόεδρος των Ξεμέθυστων έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της διοργάνωσης και μίλησε για τους στόχους της ομάδας που, όπως μας είπε, κοιτάει μόνο την κορυφή της 1ης κατηγορίας. Όταν του ρωτήσαμε για την ενδυμασία του, αυτό που απάντησε είναι πως το θεωρεί φυσιολογικό για έναν πρόεδρο!

Στην συνέχεια τον αφήσαμε να παρακολουθήσει το παιχνίδι γιατί φαινόταν ότι είχε πολύ άγχος για ένα ενδεχόμενο πριμ νίκης! Η ομάδα του όμως έδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιές και έτσι με τον Χαιρετάκη και τον Φραγκιαδάκη έκανε το 1-3 και σφράγισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών για την ομάδα τους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν ο Τριανταφύλλου από τους γηπεδούχους και ο Φραγκιαδάκης, κλείνοντας την αναμέτρηση με χατ τρικ και κάνοντας το έτσι το τελικό 4-2.