07.06.2024

Οι νικητές της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης του ΟΠΑΠ Unileague San Antonio συναντήθηκαν με τον Αλέξανδρο Καρκαλέτση στην πρώτη συνέντευξη τύπου νικητών και μίλησαν για το πως κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της Ελλάδας.

Μια ομάδα που χτίστηκε σε ένα πάρκο που έπαιζαν μια παρέα ποδόσφαιρο και το 2017 συμμετείχαν στην πρώτη τους επίσημη διοργάνωση σίγουρα δεν φανταζόντουσαν ότι μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά. Η συνεχής δουλειά και το πιο σημαντικό στο Mini Football μια ενωμένη παρέα-ομάδα τους έκαναν 7 χρόνια μετά να είναι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές.

Το όνομα τους προήλθε από την μπασκετική ομάδα San Antonio Spurs επειδή θεωρούσαν πως ταίριαζε το στυλ που έπαιζαν ποδόσφαιρο με αυτό της ομάδας του Greg Popovic.

Τώρα πια ονειρεύονται μεγαλύτερα πράγματα και αυτό είναι η Ευρώπη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 2 τουρνουά ως νικητές το ένα το Σεπτέμβριο στην Τιφλίδα της Γεωργίας και το άλλο τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι San Antonio δεν σταματάνε εδώ και ελπίζουμε να φέρουν την μεγαλύτερη επιτυχία στην χώρα μας στο Mini Football σε διασυλλογικό επίπεδο!!!