16.06.2017

Το δωδέκατο τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, UNI-Basket βρίσκεται εν εξελίξει και οι μπασκετικές κόντρες έχουν αναάψει για τα καλά, με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν το άθλημα μέσα στα πλαίσια του ευαγωνίζεσθαι!

Το πρωτάθλημα φτάνει πλέον στη 2η φάση του και η δομή του έχει ως εξής:

Οι 3 πρώτοι απο τους αρχικούς 9 ομίλους πέρασαν στη 2η Φάση του πρωταθλήματος. Έτσι, σχηματίστηκαν 9 όμιλοι των τριών ομάδων. Από αυτούς περνάνε όλοι οι πρώτοι και οι 7 καλύτεροι 2οι.

Οι 4οι και οι 5οι των πρώτων 9 ομίλων πέρασαν στους «32» του Κυπέλλου. Σε αυτούς θα μπουν οι 2 χειρότεροι 2οι της β΄Φάσης και οι 5 καλύτερου τρίτοι. Όλοι αυτοί θα συγκροτήσουν τους «16» του Κυπέλλου, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ παιχνίδια. Οι 6οι από τους 9 ομίλους θα αγωνιστούν στο Rookies Cup.

Ο Δήμος Καλλιθέας και συγκεκριμένα ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” του Δήμου Καλλιθέας, στέκονται για 5η συνεχή χρονιά αρωγοί σ’ αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια και έτσι θα θέσουν στην υπηρεσία της “μπασκετικής” νεολαίας τα μεγάλα κλειστά γήπεδα της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου (πλησίον Παντείου), στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως (πλησίον Συγγρού) και το κλειστό της Λάμπρου Κατσώνη (πλησίον Λ. Αμφιθέας).Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

To iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το UNI-Basket και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο. H NIKON δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους πρώτους σκόρερ και τους MVP’s.

Το ekdromi.gr αποτελεί φυσικά για 6η συνεχόμενη σεζόν έναν από τους βασικούς δωροθέτες της διοργάνωσης με πακέτων διαμονών σε κορυφαία καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.