23.06.2016

Η κλήρωση στο 11ο τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, Τotal UNI-Basket σήμανε και το νέο γύρο συναρπαστικών αγώνων για τις τρεις παράλληλες διοργανώσεις που συγκροτούν το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ για τον φοιτητικό πληθυσμό!

H FILA έκανε θεαματική είσοδο πέρσι στα μπασκετικά δρώμενα στην Ελλάδα με την υποστήριξή της σε μεγάλες ομάδες της Α1 αλλά και στο Total UNI-Basket! H μάρκα που στην Ελλάδα είναι αγαπημένη στο αθλητικό και όχι μόνο κοινό, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά!

Οι 32 ομάδες του πρωταθλήματος είναι πλέον έτοιμες να βάλουν τα δυνατά τους για την διάκριση! Παράλληλα, οι 16 ομάδες που αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος συγκροτούν με άλλες 16 τους 32 του κυπέλλου, με την αγωνία κι εκεί να φτάνει στο κατακόρυφο!

Τέλος, ανακοινώθηκαν και οι 8 ομάδες που συγκροτούν το Rookies Cup!

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι πίνακες:

Κλήρωση πρωταθλήματος

Κλήρωση κυπέλλου

Κλήρωση Rookies Cup

Στο πλευρό της διοργάνωσης και η NIKON Δαμκαλίδης που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους τους πρώτους σκόρερς, MVPs του Total UNI-Basket.