18.07.2018

Ήταν μια All Star βραδιά! Το 13ο Gillette Unibasket, το φοιτητικό και σπουδαστικό πρωτάθλημα μπάσκετ των Αθηνών έβγαλε πρωταθλητή και κυπελλούχο σε μία πανηγυρική βραδιά στο κλειστό του Εσπέρου. Οι Πασαρέλες ήταν οι μεγάλοι νικητές στον συγκλονιστικό τελικό απέναντι στους Mambas, με τρίποντο του Γιάννη Αγγελόπουλου, 3” πριν το τέλος της αναμέτρησης! Ένα ματς-διαφήμιση του μπάσκετ, το οποίο διατήρηση και την παράδοση που θέλει τους τελικούς στο Gillette Unibasket να καθηλώνουν με την εξέλιξη τους.

MVP του τελικού, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε ο Φώτης Βασιλόπουλος των πρωταθλητών. Στον τελικό του Κυπέλλου, οι Iguana Pacers κέρδισαν τους ΕΚΠΑ Warriors και γλέντησαν δεόντως τη μεγάλη τους επιτυχία!

Συγκλονιστικός ήταν και ο τελικός στα τρίποντα, με τον Φώτη Γεωργίου από τους Iguana Pacers να κερδίζει με 9/10! Ακολούθησαν ως άξιοι αντίπαλοι του οι Μάνος Ζευγώλης (Παναλκοολικός) και ο 1ο σκόρερ-μπόμπερ του πρωταθλήματος με 288 πόντους σε 9 ματς (!) Αλέκος Στεφάνου των Coca Juniors.

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

*Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής & Άθλησης Δήμου Καλλιθέας “Γιάννης Γάλλος” για την φιλοξενία!