16.05.2019

Έφτασε η ώρα για την ανάδειξη πρωταθλητή και κυπελλούχου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5Χ5, Gillette Unileague! Οι ομάδες καταφτάνουν στην Κρήτη για να διεκδικήσουν το μεγάλο τίτλο στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου στο Ρέθυμνο και στην εγκατάσταση Calcetto! Πολλές παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις περιμένουν του συμμετέχοντες play-off για τον Πανελλήνιο πρωταθλητή και κυπελλούχο, αλλά και τους θεατές που θα επισκεφτούν το γήπεδο! Φαντασμαγορικός αναμένεται να είναι και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής, ο οποίο ςθα ξεκινήσει στις 17:00 με έναν καλεσμένο-έκπληξη, ο οποίος θα λαμπρύνει με την παρουσία του την πανηγυρική γιορτή!

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου τον προσεχή Οκτώβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.