29.03.2018

Η Ελληνική Ομάδα Minifootball ανακοίνωσε μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό της τημ, ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων της. Ο Ρεθυμνιώτης Γιώργος Μπαστάκης είναι πλέον στην θέση του Α’ Βοηθού Προπονητή, στο πλευρό του τεχνικού της ομάδας, Αντρέα Ντρένοβα. Έτσι, ξεκινάει ο σχεδιασμός για την καρτάτιση του ρόστερ της ομάδας, το οποίο θα έρθει αποκλειστικά από τη δεξαμενή του Gillette Unileague, 17oυ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών. Οι δύο άντρες σηκώνουν πλέον τα μανίκια, έχοντας ως εφόδια τη μεγάλη τους εμπειρία ως πρώην παίκτες της ομάδας, αλλά και την παράλληλη προπονητική του δράση. Αυτή ακριβώς η δράση είναι αυτή που χρειάζεται, με το καλό κλίμα στην ομάδα να αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα για μελοντικές διακρίσεις.

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Τα πρώτα camps προεπιλογής για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για το ρόστερ της Ελληνικής Ομάδας Minifootball θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως. Το πλάνο επισκέψεων περιλαμβάνει, πέραν από την Αθήνα, τη νότια, την κεντρική και την βόρεια Ελλάδα.

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.