10.05.2018

Το 13ο Gillette Unibasket ξεκίνησε, με την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών να είναι άκριως εντυπωσιακή!. Όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται με διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού, με τους συμμετέχοντες να χαίρονται για πολλοστή φορά τη διοργάνωση-σταθμό στο ερασιτεχνικό μπάσκετ των Αθηνών!

Η Πρωταθλήτρια του Gillette Unibasket κερδίζει ένα ταξίδι, ενώ στην γιορτή του final-4 θα υπάρξουν πάμπολλες εκπλήξεις, μεταξύ των καθιερωμένων διαγωνισμών τριπόντων και καρφωμάτων!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unibasket, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.