13.06.2018

Το Gillette Unitennis 2018, η μεγαλύτερη διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδας στο τένις ολοκλήρωσε τις δράσεις του στα γήπεδα του Δάσους Χαΐδαρίου. Εκεί διεξήχθησαν οι μεγάλοι τελικοί στο μονό ανδρών και γυναικών, στο διπλό ανδρών και στο διπλό μεικτό. Οι αγώνες ήταν οι πλέον εντυπωσιακοί των τελευταίων ετών και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των αγώνων.

H Wilson αποτελεί τον επίσημο χορηγό μπάλας στο Gillette Unitennis 2018. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς ήταν στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα των τελικών:

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ναούμ Σπύρος – Ιωσήφ Αγγελάκης 6-4 / 6-4

ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μαριαλένα Χαραλαμποπούλου – Μαρία Κολούτσου 6-2 / 6-3

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Χρήστου Γιάννης / Καραμάνης Θανάσης – Ναούμ Σπύρος / Φραγκούλης Βασίλειος 3-6 / 2-6

ΔΙΠΛΟ ΜΕΙΚΤΌ

Ιωσής Αγγελάκης / Αργυρού Χριστίνα – Βασιλειάδη Μάρα / Ζανίκας Παύλος 6-2 / 6-2

Η συνεργασία με τo iyouth φυσικά συνεχίζεται φέτος στο πλαίσιο του Gillette Unitennis και στο άθλημα του tennis, δίνοντας δυνατότητα για φοβερά πακέτα διακοπών για φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδος!

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unitennis, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με τα πακέτα που τους δίνουν χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίχτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.