16.06.2017

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα φοιτητών και σπουδαστών NIVEA MEN UNI-League έβγαλε τους τοπικούς πρωταθλητές και κυπελλούχους του και άπαντες πλέον αναμένουν από τους διοργανωτές την πανηγυρική ανακοίνωση για τη διεξαγωγής της τελικής φάσης!

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Στους πρωταθλητές λοιπόν ανά πόλη, πρωταθλήτρια Ιωαννίνων αναδείχθηκε ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων ενώ πρωταθλήτρια στον Βόλο ήταν η ομάδα Alex (πρώην Dildos). Στο Ρέθυμνο, οι ΗΔΤ σήκωσαν το τρόπαιο, ενώ Κυπελλούχοι ήταν η Δυναμό Ψόφιας. πρωταθλητής Πάτρας και ένα από τα δυνατά ονόματα της τελικής φάσης είναι ο Παπαδημητριακός, ενώ πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ηρακλείου είναι οι Στρουμφίτες και η ομάδα Docs αντίστοιχα.

Όλες οι παραπάνω ομάδες αγωνιούν πλέον και δηλώνουν πανέτοιμες για τη συναρπαστική μάχη της τελικής φάσης του NIVEA MEN UNI-League!

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.