10.03.2020

Δυνατά ματς και μεγάλες συγκινήσεις! Αυτά είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φοιτητών και σπουδαστών στην Ελλάδα, Unileague. Σε 10 πόλεις σε όλη τη χώρα η αγωνία κορυφώνεται και φτάνουμε πλέον λίγο πριν το τέλος της β’ φάσης. Ο νικητής κάθε πόλης φιλοξενείται με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην φαντασμαγορική Πανελλήνια τελική φάση! Θυμίζουμε ότι από τη δεξαμενή του Unileague επιλέγονται οι παίκτες που συγκροτούν την Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου, η οποία κατέκτησε θριαμβευτικά την 3η θέση στο SOCCA World Cup που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο Ρέθυμνο της Κρήτης!

Στην Αθήνα, ο αγώνας Φάπα F.C – Α…Μάλιστα 4-6 ήταν συναρπαστικός σε εξέλιξη και τα δέκα συνολικά γκολ προσέφεραν άφθονο θέαμα! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φάπα F.C – Α…Μάλιστα 4-6

Dortmunder – Αστέρας Ναυαγίων 6-2

Napolitico – Μεθ-υσμένοι 8-3

Μπαλαδέρος – Pan.D.A. 8-5

Τσιμπουρέκ – Mechanical Minds 8-2

Los Bosteros – Λούζερκουλ 10-2

Barcelioma – 6 Άθλιοι του Ηρακλή 5-4

Πρωτοετείς – Παπειρατές 4-4

Άγνωστοι Χ – Black Hawks 13-3

Στο Ηράκλειο, είχαμε τρομερό ματς ανάμεσα στους Άμπαλους και στην ομάδα ΑΦΗ. Το τελικό σκορ 3 – 2 ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης! Αναλυτικά:

Combra fc – Τίκι Τάκας 3 – 11

Republica – Belvedere 9 – 1

Κανίβαλοι – ΙΕΚ Morfi 11 – 6

Kareklades – MBS College 9 – 1

Docs – Beerusia Porkmund 10 – 0

H ANEK LINES στηρίζει κάθε χρόνο το κορυφαίο φοιτητικό πρωτάθλημα και τις μετακινήσεις όλων των ομάδων από και προς την Κρήτη. Χορηγοί επίσης είναι η Crystal Audio, η UMBRO και το ekdromi.gr