09.07.2018

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή! Το 13ο Gillette Unibasket, το φοιτητικό και σπουδαστικό πρωτάθλημα μπάσκετ των Αθηνών φτάνει το τέλος του αυτήν την Πέμπτη, 12 Ιουλίου με τους τελικούς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το σόου αρχίζει στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου (πλησίον Παντείου), με τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΕΚΠΑ Warriors – Iguana Pacers, ενώ θα υπάρξει και διαγωνισμός τριπόντων στις 19:30 μαζί με άλλα events, τα οποία θα φέρουν και δώρα στο κοινό που θα παρακολουθήσει τα ματς. Στις 20:30, το τζάμπολ του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος θα φέρει και πάλι θέαμα στα μάτια των φίλων του αθλήματος!

Το Old Spice, η κορυφαία εταιρία ανδρικής περιποίησης στον κόσμο είναι ο χρυσός χορηγός της διοργάνωσης προσπαθώντας να κάνει τον άνδρα να μυρίζει σαν άνδρας.

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.