06.07.2016

Το ποδαρικό στον Ιούλιο εντείνει την αγωνία!

Οι αγώνες του 8ου Τουρνουά Τένις Φοιτητών και Σπουδαστών, Total UNI-Tennis Athens Open 2016 είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες σε όλα τα ταμπλό και προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες, εν μέσω καυτού ήλιου. Η αγωνία εντείνεται ενόψει των τελικών της 10ης Ιουλίου και το σίγουρο είναι ότι δεν χωρούν προγνωστικά για τη διοργάνωση! Οι αγώνες έχουν περάσει πλέον στην ημιτελική τους φάση και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την ανάδειξη των πρωταθλητών!

O Δήμος Καλλιθέας, ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Περιφέρεια Αττικής έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Total UNI-Tennis και δίνουν με αυτόν τον τρόπο σε εκατοντάδες φοιτητές να αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις tennis που διαθέτουν.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Ρέντη (ADvantage Tennis Club), στο Χαϊδάρι (δάσος Χαϊδαρίου), στον Άλιμο (στο λόφο Πανί), στο Ελληνικό (εντός της Αμερικάνικης Βάσης) και στο Πέραμα (Γήπεδα Τένις Περάματος)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Μονό Ανδρών – Αρχάριοι

Φάση των “8”
Αποστολίδης – Τράμπαρης 1-2 σετ (6-4, 1-6, 4-10)

Γραμματικάκης-Σαμούρ 0-2 σετ (3-6, 3-6)

Κακαβάς-Δασκαλάκης 2-0 σετ (6-1, 6-0)

Γιαννάκος-Ρηγούτσος 1-2 σετ (4-6 6-3, 7-10)

Ημιτελικά

Τράμπαρης – Σαμουρ

Κακαβάς – Ρηγούτσος

Μονό Ανδρών – Μεσαίοι

Καραπαπανάγος – Παυλίδης

Πολίτης – Μπενετάτος

Μιλούλης – Μαυράκης 0-2 σετ (4-6, 3-6)

ΜΑSTERS Μονού Ανδρών

Φάση των “8”

Σταυρόπουλος – Πούλιος

Μπισμπίκος – Καβαλλας

Ανδρούτσελης – Κόκοτας

Φραγκούλης – Μπισμπίκος

Μονά Γυναικών

Φάση των “8”
Χαραλαμπόπουλου-Αργυγού 0-2 σετ (2-6, 1-6)

Σορμαΐνη-Ρενιέτη 2-1 σετ (4-6, 6-3, 10-3)

Ζέρβα-Βασιλειάδη 0-2 σετ (2-6, 1-6)

Σαμπάνη-Μακρή 2-1 σετ (6-2, 2-6, 14-12)

Ημιτελικά

Αργυρού – Σορμαΐνη

Βασιλειάδη – Σαμπάνη

Διπλά Ανδρών

Ημιτελικά

Αναστασόπουλος/Αποστολίδης – Παπαδόγουλας/Μιλούδης

Αντώναρος/Μπουλούμπασης – Μπισμπίκος Π./Μπισμπίκος Ν.

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του Total UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.

Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του Total UNI-Tennis. Πιστό στην πολιτική του υποστηρίζει όλα τα μεγάλα Στο πλευρό της διοργάνωσης και η NIKON Δαμκαλίδης που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους νικητές του Total UNI-Tennis.

Στο πλευρό της διοργάνωσης και η NIKON Δαμκαλίδης που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους νικητές του Total UNI-Tennis.