1. Επικοινωνία: Για δήλωση συμμετοχής, για πληροφορίες και απορίες ο κάθε αθλητής μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 693 6030100 και 210 9515730. Επίσης πληροφορίες μπορεί να αντλήσει μέσα από το www.unileague.gr.

2. Διαθέσιμες Κατηγορίες:
– Μονό Ανδρών
– Μονό Γυναικών
– Διπλό Ανδρών
– Διπλό Γυναικών
– Διπλό Μικτό

3. Εγκαταστάσεις:.
Χαϊδάρι: Δάσος Χαϊδαρίου / Ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

Ως προς το ωράριο, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και θα ρυθμίζεται αναλόγως των προτιμήσεων & ιδιαιτεροτήτων των συμμετεχόντων (όσο γίνεται).

4. Επιφάνειες: Οι επιφάνειες είναι σκληρές.

5. Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα: Για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κτλ.

6. Διαιτησία: θα υπάρχει στον τελικό.

7. Ημερομηνίες αγώνων: Έναρξη για όλες τις κατηγορίες: 15 Ιουνίου (Σάββατο) / Λήξη για όλες τις κατηγορίες: 7 Ιουλίου (Κυριακή).

8. Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: Τετάρτη 12 Ιουνίου

9. Οικονομικές υποχρεώσεις: Κάθε αθλητής που συμμετέχει σε μία κατηγορία πληρώνει 10 Ευρώ, Αν συμμετέχει σε δύο πληρώνει 15 Ευρώ. Αν συμμετέχει σε 3 κατηγορίες πληρώνει 20 Ευρώ.

10. Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Και στα μονά και στα διπλά, η διοργάνωση είναι στα δύο (2) νικηφόρα set. Αν πάει 1-1, τότε διεξάγεται ένα Super Tie Break των 10 πόντων. Το κάθε set είναι των 6 games και αν πάει 6-6, τότε διεξάγεται ένα απλό Tie Break των 7 πόντων.

11. Αγώνες ανά ημέρα: Κάθε αθλητής ενδέχεται να παίξει ως και τόσα παιχνίδια την ίδια μέρα όσες είναι η κατηγορίες που έχει δηλωθεί.

12. Ώρα προσέλευσης / ώρα έναρξης: Κάθε αθλητής υποχρεούται να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του. Είναι πιθανό να υπάρχει καθυστέρηση στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και μπορεί κάπου να προκύψουν καθυστερήσεις. Βεβαίως η διοργάνωση έχει κάνει ό,τι μπορεί για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

13. Ασυμφωνία ωρών: Σε περίπτωση μη συμφωνίας του ζευγαριού για την ώρα και μέρα διεξαγωγής, τότε θα γίνεται κλήρωση και θα υπερισχύει η προτίμηση του πιο τυχερού.

14. Υγεία αθλητή: Η πρόληψη της υγείας κάθε αθλητή είναι προσωπική του ευθύνη.

15. Ορισμός Αγώνων: Ο ορισμός των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουνίου και οι πρώτοι θα μάθουν πότε αγωνίζονται μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων.