1 Επικοινωνία: Για δήλωση συμμετοχής, για πληροφορίες και απορίες ο κάθε συμμετέχων μπορεί να επικοινωνεί στo τηλέφωνο 2109515730 . Επίσης πληροφορίες μπορεί να αντλήσει μέσα από το www.unileague.gr.

2 Διαθέσιμες Κατηγορίες: “Unileague Yoga session“ για γυναίκες.

3Εγκαταστάσεις:
 

  • Θεσσαλονίκη: Μέγαρο Μουσικής, 25ης Μαρτίου &, Θεσσαλονίκη 546 46
  • Αθήνα: Muse Urban Venue, Ηφαίστου 26, 105 55
  • Επιφάνειες: Οι επιφάνειες είναι σκληρές. Παρέχουμε yoga mattress που διασφαλίζουν την διεξαγωγή των ασκήσεων κατά την διάρκεια του yoga session.

4Ημερομηνίες Υoga Session:
 

  • Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024, ώρα έναρξης 18.00
  • Αθήνα: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα έναρξης 18.00

5Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής: Από 22/04

6 Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: Έως και 30/05

7 Είσοδος: Δωρεάν για 40 γυναίκες/φοιτήτριες ανά event μετά από συμπλήρωση των στοιχείων τους στην φόρμα συμμετοχής του site. Με την συμπλήρωση των 40 συμμετοχών οι επόμενες 15 συμμετοχές θα είναι ως back up και μετά θα κλείνουν οι συμμετοχές .

8Τρόπος διεξαγωγής Unileague Yoga session: Έναρξη του event με ομιλία διάρκειας 30’ με την Στέλλα Σαμαρτζή founder της YooDOo Corpοrate Wellness. Ακολουθεί Yoga Session διάρκειας 1 ώρας με την Μαρία Μαγκανάρη, Senior Yoga Teacher. Η λήξη του event συνοδεύεται με σερβίρισμα healthy smoothies.

9 Ενδυμασία: Αθλητική/ Άνετη ενδυμασία

10 Οι συμμετέχουσες δίνουν την συγκατάθεσή τους αυτομάτως, με τη δήλωση της συμμετοχής τους, για τη λήψη και προβολή φωτογραφιών ή βίντεο που τις απεικονίζουν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, σε οποιοδήποτε μέσο, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενων: διαδίκτυο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεόραση ασύρματη ή ενσύρματη, δορυφορική, ραδιόφωνο, κινηματογραφικές αίθουσες, μέσω τηλεφωνικού δικτύου, καθώς και κάθε άλλου οπτικοακουστικού μέσου υφίσταται ή θα εφευρεθεί στο μέλλον, για τους σκοπούς προβολής και προώθησης της εκδήλωσης ΟΠΑΠ UNILEAGUE και των χορηγών της, εάν και εφόσον χρειαστεί.

11 Ώρα προσέλευσης / ώρα έναρξης: Το event θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα διαρκέσει 2 ώρες. Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να παρευρίσκεται στον χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη.

12 Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα: Για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κτλ.

  • Κάθε συμμετέχουσα με φοιτητική ιδιότητα δικαιούται να φέρει και κάποια φίλη της, χωρίς αυτή να έχει απαραίτητα φοιτητική ιδιότητα.

13 Υγεία συμμετέχοντα: Η πρόληψη της υγείας κάθε συμμετέχοντος είναι προσωπική του ευθύνη.