15.05.2019

Η μεγαλύτερη διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδας ξεκινάει και πάλι τις εγγραφές της στο τένις λοιπόν και φυσικά αναφερόμαστε στη Gillette Unitennis 2019! Αρκεί η φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα για όποιον θέλει να συμμετάσχει σε μία από τις πιο άρτιες διοργανώσεις του χώρου που δίνει την δυνατότητα να διακριθούν και να διασκεδάσουν από κορυφαίοι αθλητές μέχρι εντελώς ερασιτέχνες και αρχάριοι του αθλήματος. Και ας μην ξεχνάμε πως η δωροθεσία είναι πάντα ένα από τα δυνατά όπλα της διοργάνωσης που επιφυλάσσει πλούσια και δυνατά δώρα για τους διακριθέντες κάθε χρόνο.

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 5 Ιουνίου στο 9ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, Gillette Unitennis 2019. Πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να αναζητήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 9515730 και 693 6030100.

Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι :

– Μονό Αντρών OPEN

– Μονό Αντρών Αρχαρίων

– Μονό Γυναικών OPEN

– Διπλό Αντρών

– Διπλό Μεικτό

Διεξαγωγή αγώνων από 10 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουνίου. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Δάσος Χαϊδαρίου, σε σκληρές επιφάνειες.

H Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα είναι απαραίτητη καθώς για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, φροντιστήρια κτλ.

H Wilson αποτελεί και φέτος τον επίσημο χορηγό μπάλας στη Gillette Unitennis 2019. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Η συνεργασία με τo iyouth φυσικά συνεχίζεται φέτος στο πλαίσιο του Gillette Unileague και στο άθλημα του tennis, δίνοντας δυνατότητα για φοβερά πακέτα διακοπών για φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδος!

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο της Gillette Unitennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίκτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.