04.01.2018

Οι θερμίδες έπεσαν βροχή και φεύγουν δύσκολα οι άτιμες! Οι ομάδες όμως του Gillette Unileague μπαίνουν σε αγωνιστικό πρόγραμμα και όλα γίνονται ευκολότερα. Από τη Δευτέρα, η πόλη ξαναζεί την αγωνιστική δράση και οι παίκτες περιμένουν πως και πως να πατήσουν γήπεδο!

Ήδη οι περισσότερες αγώνες έχουν οριστεί και αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει και προπονήσεις! Το 2018 οδηγεί όλους στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την Πανελλήνια Τελική Φάση, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στο Βόλο!

Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές δηλώσεις για το τι σημαίνει το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Gillette Unileague ήρθε από τον Κωνσταντίνο Ομπράιεν, παίκτη των ΚΥΠREAL: «Είναι πολύ ωραία η διοργάνωση γιατί το χαιρόμαστε πρώτα απ’όλα προσωπικά. Έχουν στραβώσει δύο αποτελέσματα αλλά συνεχίζουμε με την ίδια χαρά και πάθος!» Σε λίγες γραμμές, αποτυπώθηκαν όλα αυτά που κάνουν το πρωτάθλημα αυτό τον σημαντικότερο θεσμό του ποδοσφαίρου 5Χ5 για φοιτητές και σπουδαστές!

Μαζί με την Gillette, η Old Spice στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το Unileague. Από δίπλα και οι Umbro, Vodafone CU, Nikon, Anek Lines και ekdromi.gr.