26.01.2024

Άλλο ένα εξαιρετικό ματς για το ΟΠΑΠ Unileague μετέδωσε ζωντανά το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης! Στο A.F.C. Soccer Academy, του Χαλανδρίου, ο αγώνας Pink Freud – Piaston Voula είχε από νωρίς θέαμα και κατέληξε σε αγώνα με πάμπολλα γκολ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους Piaston Voula να ισοφαρίζουν το ματς στο 5′ με τον Καντή! Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νίκος με φοβερό σουτ έδωσε και πάλι το προβάδιασμα στους Pink Freud, για να ισοφαριστούν στην αμέσως επόμενη επίθεση από τον Καντή.

Ο Φίλιππας ήταν αυτός που σημείωσε το 3-2 για τους Pink Freud. αλλά Ο Καντής ήταν και πάλι εκεί στο 11ο λεπτό για να πετύχει το 3-3. Στο 16ο λεπτό, ο Καντής πέτυχε το 3-4, με τον Νίκο να ισοφαρίζει σε 4-4 με ένα επίσης ασύλληπτο σουτ! Στο 20′, ο Τόλης έκανε την ανατροπή με το σλάλομ του για το 5-4 των γηπεδούχων και ο Νίκο σημείωσε το 6-4! Ο Τόλης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 7-4, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Πανάγος έκανε το 8-4 με υπέροχο σουτ με εξωτερικό φάλτσο και ο Φίλιππας πέτυχε το 9-4 στο 30′, με τους γηπεδούχους να έχουν πια προβάδισμα αφαλείας στο παιχνίδι. Ο Καντής με δύο συνεχόμενα γκολ μείωσε σε 9-6 και με απευθείας φάουλ, οι Piaston Voula έκαναν το 9-7 και ξαναμπήκαν στο ματς!

Ο Τόλης, με την είσοδο του στο ματς έκανε το 10-7 για τους Pink Freud και δύο λεπτά αργότερα με δικό του γκολ έκανε 11 τα τέρματα της ομάδας του. Ο Νίκο πέτυχε το 12-7 στο 38′ και ο Τόλης στο 40′ έφτασε το σκορ στο 13-7. Ο Μαρκοπαναγιώτης έκανε το 14-7 με μακρινό σουτ, ο Καντής σκόραρε στο 44′ για το 14-8 και το 14-9 στο 45′, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Αυτό όμως ήταν και το τελικό σκορ μιας χορταστικής αναμέτρησης που έφτασε το κοντέρ στα 23 γκολ!

Θυμηθείτε εδώ το ματς!