13.05.2024

Το ΟΠΑΠ Unileague βρίσκεται στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο του και αυτό γιατί οι ομάδες κλειδώνουν τα εισιτήρια τους για την Πανελλήνια Τελική φάση που θα γίνει στο Sef Soccer Club στον Πειραιά, από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Στους πρώτους προημιτελικούς της Αθήνας τα 2 μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, οι San Antonio και οι BBH κατάφεραν να ξεπεράσουν σχετικά εύκολα τους αντιπάλους τους Futsalistas και Τουρμπιγιόν αντίστοιχα. Με αυτές τις νίκες, κλείδωσαν τα εισητηρια τους και θα είναι στις καλύτερες 16 φοιτητικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.
Το ίδιο θέλουν να πετύχουν και οι

ομάδες από τα υπόλοιπα 2 ζευγάρια των προημιτελικών, με την ΠΑΣ Νάξου να μπαίνει ως φαβορί απέναντι στην νεοσύστατη ομάδα των Brazileiros, ενώ το τελευταίο εισιτήριο θα κριθεί ανάμεσα στην Bazooka και την Circle ίσως στο πιο αμφίρροπο προημιτελικό.Από άποψη δυναμικότητας των 2 ομάδων οι τυπικά γηπεδούχοι είναι αήττητοι μέχρι στιγμής αλλά με την Circle να έχει ξανά βρεθεί σε τέτοιο παιχνίδι και να έχει την τεχνογνωσία θα είναι ίσως ο πιο ωραίος προημιτελικός που θα παρακολουθήσουμε!

Unileague
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.