16.05.2013

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όλοι οι λάτρεις του τένις που έχουν φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία από τις πιο άρτιες διοργανώσεις του χώρου που δίνει την δυνατότητα να διακριθούν και διασκεδάσουν από κορυφαίοι αθλητές τους χώρου μέχρι εντελώς ερασιτέχνες και αρχάριοι του αθλήματος.

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 9 Ιουνίου (Κυριακή) στο 5ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, N’JOY UNI-Tennis Athens Open 2013. Πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να αναζητήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 9515730 και 693 6030100.

Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι : Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών, Διπλό Μικτό.

Κάθε αθλητής ,μάλιστα επιλέγει την εγκατάσταση που θα αγωνιστεί καθώς διατίθενται περισσότερες από μία επιλογές. Οι επιλογές είναι το Χαϊδάρι, η Καλλιθέα και ακόμα μία που θα ανακοινωθεί μέρχρι τέλος Μαΐου.

H Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα είναι απαραίτητη καθώς για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, φροντιστήρια κτλ.

Διάρκεια τουρνουά: 12-30 Ιουνίου.

Μέγας χορηγός το σοκολατούχο γάλα N’JOY που έχει συνδεθεί τόσο στενά με την φοιτητική κοινότητα εδώ και πολλά χρόνια.

Απλός χορηγός συνεχίζει να είναι η εταιρία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης FILA που έχει αποδείξει περίτρανα στην Ελλάδα πως είναι πάντα δίπλα σε όλες τις μεγάλες εγχώριες διοργανώσεις του τένις.

Η Mantis για 2η συνεχόμενη σεζόν στέκεται υποστηρικτής του N’JOY UNI-Tennis στον τομέα της μπάλας και συνεχίζει να βαδίζει πάνω στην στρατηγική υποστήριξης των σημαντικών διοργανώσεων.

Οι αθλητές θα ξεδιψούν με νερό Κορπή, που αποτελεί χορηγό επίσης για 2η συνεχόμενη σεζόν και παράλληλα θα αναζωογονούνται ή αλλιώς θα παίρνουν φτερά, όπως και στα άλλα αθλήματα του Ν’JOY Unileague (Minifootball και basket) εδώ και τόσα χρόνια, από άφθονο Red Bull!»