09.04.2024

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Unileague Γυναικών έχει κάνει και αυτό με τη σειρά του σέντρα και οι ομάδες έχουν μπει για τα καλά σε αγωνιστική δράση! To ΟΠΑΠ Unileague καθιέρωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του από το 2023 τη γυναικεία κατηγορία.

Έτσι, οι γυναίκες πλέον έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους αμιγείς ομάδες και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο mini ποδόσφαιρο, να διεκδικήσουν την κορυφή της πόλης τους και εν συνεχεία το τρόπαιο της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης.

Στα πρώτα ματς του φετινού θεσμού, οι Ronalgrinio επικράτησαν με σκορ 5-3 επί των Haro FC. Οι νικήτριες είχαν το προβάδισμα στο ημμίχρονο με 2-1, με την Σκανδάλου να σκοράρει και την Nagel να μειώνει προσωρινά για την Haro FC. Στην επανάληψη, οι Πετράκη και Ραφτοπούλου ανέτρεψαν το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στις τυπικά φιλοξενούμενες με 2-3, αλλά εκεί έμειναν από δυνάμεις και συγκεντρωση, με αποτέλεσμα οι Ronalgrinio να γυρίσουν το ματς με δύο γκολ της Τσιρώνη και ένα της Βραχά.

Η Μεικτή Κόσμου ήταν χάρμα οφθαλμών απέναντι στις Νέες Δραπετσώνας, κερδίζοντας με 7-0, με την Αναστασίου να πετυχαίνει χατ-τρικ και να δίνει τους τρεις πόντους της νίκης στην ομάδα της.

Τέλος, η ομάδα Wolves κέρδισε με σκορ 4-1 τις Black Cats. Οι νικήτριες είχαν πλουραλισμό στην επίθεση τους, αφού σκόραραν οι Κωστούλα, Τσέλα, Χάλαρη και Θεοδωράκη, ενώ το γκολ της τιμής για τις Black Cats πέτυχε η Σανιδά.