19.03.2024

Είσαι φοιτητής; Παίξε ΜΠΑΣΚΕΤ στο ΟΠΑΠ Unibasket!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και φέτος στην μεγαλύτερη διοργάνωση basket στην Ελλάδα, για 18η χρονιά και κέρδισε, μαζί με το πρωτάθλημα ένα δώρο-ΕΚΠΛΗΞΗ! Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερών. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά όλοι οι αγώνες γίνονται σε κλειστά γήπεδα.

Μεγάλος χορηγός στο κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ της χώρας ο ΟΠΑΠ, επικυρώνοντας για άλλη μία φορά τη βαρύτητα που δίνει στην ερασιτεχνική άθληση και στην ανάπτυξη της σε όλους τους τομείς.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές και θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας https://www.unileague.gr/aitisi-symmetoxis, είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 9515730 ή στο 6936030100. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά ΟΠΑΠ Unibasket!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ΟΠΑΠ Unibasket, στηρίζουν επίσης χορηγικά η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η Crystal Audio.