24.01.2019

Η μαγική εμπειρία συνεχίζεται στο Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 Gillette Unileague! Οι αγώνες παρουσίαζουν τρομερό ενδιαφέρον σε όλη την Ελλάδα, με τους αγώνες να έχουν ρυθμό και τις ομάδες να απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Από την Κρήτη μέχρι τη βόρεια Ελλάδα, η Gillette Unileague δείχνει για 18η χρονιά γιατί είναι το πρότυπο φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου τον προσεχή Οκτώβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.