21.06.2013

Το Ν’JOY UNI-Tennis Athens Open 2013, 5ο Τουρνουά τένις Φοιτητών και Σπουδαστών υποδέχθηκε και φέτος τους λάτρεις του τένις από όλα τα επίπεδα αθλητών.

Κοινή συνισταμένη όλων, η απόλαυση και η ξεχωριστή προοπτική που προσφέρει αυτή η διοργάνωση και την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσες άλλες. Στους συμμετέχοντες όπως αναμενόταν βρέθηκαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής κατάταξης όπως ο Κόκοτας, ο Γλέζος, ο Μπισμπίκος, ο Βεντουρής, τα αδέλφια Ανδρουτσέλη και πολλοί άλλοι ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζουν η Γιορταμή, η Ασιμάκου και η Μπουζώνη.

Φαβορί για την 8άδα των ανδρών υπάρχουν αλλά θα λέγαμε πως από εκεί και πέρα θολώνουν τα νερά καθώς είναι τέτοιο το επίπεδο των παιχτών που αν βρεθούν σε καλή μερά μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν στην κορυφή.

Ας δούμε όμως μερικά αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες από το πρώτο μισό του τουρνουά. Ο Γλέζος αντιμετώπισε τον Ζωιτόπουλο, με τον πρώτο να προκρίνεται στους 16 με σκορ 6-1,6-2 ενώ ο Βεντουρής αντιμετώπισε τον Τάση και νίκησε 6-0,6-0. Ντέρμπι ο αγώνας μεταξύ της Γουνιτσιώτη και Ρηγούτσου όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Γουνιτσιώτη με 7-6,7-5, ενώ η Γιορταμή νίκησε με ευκολία την Γρίβα 6-0,6-1. Ο Βεντουρής με τον Δήμα αντιμετώπισαν τους Γούλα και Καλλέ νικώντας τους με 6-0,6-0 αρκετά εύκολα σε αντίθεση με τους Πίστα και Αποστολόπουλο εναντίον των Πολίτη και Κόλλια που ήρθε 7-5, 0-6 και Τ.Β. 7-10 με τους δεύτερους να παίρνουν τη νίκη.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης παραμένει και φέτος το N’JOY, το σοκολατούχο γάλα που στηρίζει την διοργάνωση και δροσίζει τους αθλητές της από το 2009!

Νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο θα ταξιδέψει τους νικητές των μονών σε απίθανους ελληνικούς προορισμούς με διαμονή σε μοναδικά καταλύμματα.

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά σε κάθε τενίστα, ακόμα πριν πατήσει το τερέν χωρίς πραγματικά να χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα αθλητή και μάλιστα σε ελληνικές καλοκαιρινές θερμοκρασίες… Απλή απογείωση!

Τέλος αξίζει να ανφέρουμε ότι η ΚΟΡΠΗ είναι το επίσημο νερό της διοργάνωσης, όπως και πέρσι και ότι η MANTIS αντίστοιχα η επίσημη μπάλα του τουρνουά, όπως και σε τόσες άλλες σημαντικές ελληνικές διοργανώσεις.