28.06.2018

Και τώρα τα μεγάλα μάτς! Το 13ο Gillette Unibasket, το φοιτητικό και σπουδαστικό πρωτάθλημα μπάσκετ των Αθηνών μπήκε πλέον στη φάση των των “16” του πρωταθλήματος και έτσι έχουμε τις πρώτες διασταυρώσεις των ομάδων, οι οποίες διεκδικήσουν τη φετινή κούπα! Το θέαμα γίνετια ολοένα και πιο συναρπαστικό και οι αγώνες κρίνοται στις λεπτομέρειες, με μεγάλους κερδισμένους τους θεατές, οι οποίοι απολαμβάνουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου!

Τα ζευγάρια είναι τα ακόλουθα:

Mambas-Xavalenthia

Κουβάδες-Vicious & Delicious

Freaky Snipers – Portland Brazzers

Anaptiras-Τσέλιγκες

Πασαρέλες-Τσιώλης

Coca Jnrs-Δε Θέλατε

Νταμιροκούδουνες-Πόλις

Sex Pistols-Αλκοολικός Αστέρας

Η Πρωταθλήτρια του Gillette Unibasket κερδίζει ένα ταξίδι, ενώ στην γιορτή του final-4 θα υπάρξουν πάμπολλες εκπλήξεις, μεταξύ των καθιερωμένων διαγωνισμών τριπόντων και καρφωμάτων!

Το Old Spice, η κορυφαία εταιρία ανδρικής περιποίησης στον κόσμο είναι ο χρυσός χορηγός της διοργάνωσης προσπαθώντας να κάνει τον άνδρα να μυρίζει σαν άνδρας.

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.