06.06.2024

Η 23η σεζόν του ΟΠΑΠ Unileague ήρθε στο τέλος της αλλά στην Πανελληνια Τελική Φάση είχαμε αρκετές εκπλήξεις.

Ξεκινώντας με αριθμούς, καταρρίψαμε το ρεκόρ θεατών στους τελικούς ανδρών και γυναικών εχοντας πάνω από 100 άτομα στις κερκίδες του Sef Soccer Club!

Σε ένα ακόμη event κατά την διάρκεια του τριημέρου, πριν ξεκινήσουν οι 2 μεγάλοι τελικοί είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα freestyle football show από τον Jokamponito με την συμμετοχή διαφόρων μικρών παιδιών.

Όσων αφορά στην αγωνιστική δράση ξεχωρίσαμε τους Zigolo FC μια ομάδα από την Θεσσαλονίκη η οποία κατέκτησε την 4η θέση έχοντας κιόλας τον πρώτο σοορερ του Πανελλήνιου Τάσο Τασιώνα με 9 γκολ σε 5 αγώνες.

Οι νικητές της διοργάνωσης San Antonio θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Socca Champions League 6×6 την ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων από όλη την Ευρώπη που είναι οι καλύτερες ομάδες από διοργανώσεις όπως το ΟΠΑΠ Unileague αλλά στο εξωτερικό. Αυτές είναι εμπειριες που μόνο η διοργάνωση μας παρέχει στους νικητές και του δίνει την ευκαιρία να ζήσουν κάτι ανεπανάληπτο.

Τέλος, μας έκανε εντύπωση η ομάδα της ΠΑΣ Νάξου που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τελικό στην πρώτη της εμφάνιση στην Πανελλήνια Τελική Φάση και έδωσε πολλές υποσχέσεις για την επόμενα χρόνια. Ίσως δούμε μια παρέα από τις ακαδημίες της Νάξου να είναι Πανελλήνιοι πρωταθλητές…