08.07.2019

Η Gillette Unitennis 2019 ολοκληρώθηκε με μεγάλα ματς και δικαίωσε παράλληλα τη φήμη της ως η μεγαλύτερη διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδας στο τένις. Στο δάσος Χαΐδαρίου διεξήχθησαν οι μεγάλοι τελικοί στο μονό ανδρών και γυναικών, όπως επίσης και στο διπλό μεικτό, με τους παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση για το υψηλό θέαμα που προσέφεραν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών :

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ – ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 6:2 6:3

ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥ – ΓΙΟΡΤΑΜΗ 1:6 7:5 10:7

ΔΙΠΛΟ ΜΕΙΚΤΟ ΖΑΝΙΚΑΣ/ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ – ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ/ΑΡΓΥΡΟΥ 7:6(7) 7:5

H Tretorn αποτελεί και φέτος τον επίσημο χορηγό μπάλας στη Gillette Unitennis 2019. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Η συνεργασία με τo iyouth φυσικά συνεχίζεται φέτος στο πλαίσιο του Gillette Unileague και στο άθλημα του tennis, δίνοντας δυνατότητα για φοβερά πακέτα διακοπών για φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδος!

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο της Gillette Unitennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίκτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.