14.06.2018

Το 13ο Gillette Unibasket, το φοιτητικό και σπουδαστικό πρωτάθλημα μπάσκετ των Αθηνών έφτασε πλέον στη Β’ φάση των ομίλων! Συναρπαστικά παιχνίδια διεξάγονται καθημερινά, με τους αγώνες να βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, μέσα στις καυτές καλοκαιρινές θερμοκρασίες!

Συγκεκριμένα, τα χιαστί ματς της επόμενης εμβδομάδας θα καθηλώσουν με το θέαμα τους, ενώ συναρπαστικό είναι και το Κύπελλο, με τις 32 καλύτερες ομάδες να έχουν ήδη ξεχωρίσει!

Η Πρωταθλήτρια του Gillette Unibasket κερδίζει ένα ταξίδι, ενώ στην γιορτή του final-4 θα υπάρξουν πάμπολλες εκπλήξεις, μεταξύ των καθιερωμένων διαγωνισμών τριπόντων και καρφωμάτων!

Το Old Spice, η κορυφαία εταιρία ανδρικής περιποίησης στον κόσμο είναι ο χρυσός χορηγός της διοργάνωσης προσπαθώντας να κάνει τον άνδρα να μυρίζει σαν άνδρας.

Η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unibasket την διοργάνωση στηρίζει και η FILA, το Vodafone CU, το www.ekdromi.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.