06.06.2014

Το φοιτητικό τουρνουά τένις N’JOY UNI-Tennis Athens Open 2014, είναι προ των πυλών της έναρξης.

Πολλά σημαντικά ονόματα του Ελληνικού τέννις έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και οι διοργανωτές πλέον περιμένουν και τους τελευταίους για να κλείσουν τα ταμπλώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ως τις 8 Ιουνίου (Κυριακή). Πληροφορίες και δηλώσεις τηλεφωνικά στα 210 9515730 και 693 6030100 ενώ οι όροι συμμετοχής υπάρχουν και εδώ.

Το τουρνουά θα διαρκέσει από 11-29 Ιουνίου και το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε παίχτη. Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι : Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών, Διπλό Μικτό. Κάθε αθλητής, μάλιστα επιλέγει την εγκατάσταση που θα αγωνιστεί καθώς διατίθενται περισσότερες από μία επιλογές. Οι επιλογές είναι το Χαϊδάρι, η Καλλιθέα και το Αττικό Άλσος.

H Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα είναι απαραίτητη καθώς για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, φροντιστήρια κτλ. Αξίζει να σημειωθεί πως παραδοσιακά συμμετέχουν από κορυφαίοι αθλητές τους χώρου μέχρι εντελώς ερασιτέχνες και αρχάριοι του αθλήματος καθώς η διοργάνωση είναι τρανή απόδειξη πως το άθλημα προσφέρει χαρές σε όλα τα επίπεδα.

Λίγα λόγια για τους χορηγούς που στηρίζουν την διοργάνωση! Ως γνωστόν, το N ’ JOY UNI – Tennis διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Ν’ JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο. H TRETORN αποτελεί από φέτος τον επίσημο χορηγό μπάλας στο N’JOY UNI-Tennis. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Η συνεργασία με τo RED BULL φυσικά συνεχίζεται για 4η χρονιά, δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και …πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά!!! Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το RED BULL έχει την τιμητική του πριν και μετά τα ματς! Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-Tennis. Πιστό στην πολιτική του υποχτηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events στη χώρα μας λανσάροντας μάλιστα το sport edition. Για 2η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του N’JOY UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίχτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του. Χορηγός εκπαίδευσης τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ που δίνει στους νικητές από μία μεγάλη υποτροφία και έτσι από το 2011 απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των χορηγών του N’JOY UNI- Tennis αλλά και στις καρδιές των φοιτητών.

Στο πλευρό της διοργάνωσης και η NIKON Δαμκαλίδης που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους τους πρώτους σκόρερς, MVPs του N’JOY UNI-Tennis.