12.04.2024

Η ΠΑΣ Νάξου,  ομάδα που έρχεται από τα νησιά των Κυκλάδων, έχει ξεχωρίσει τα τελευταία 2 χρόνια στο ΟΠΑΠ Unileague. Ήταν η τελευταία ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την φάση των νοκ αουτ στους 32 και σίγουρα υπόσχεται ότι μπορεί να προχωρήσει και πιο μακριά. Την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικα της Αθήνας και δεν κατάφερε για λίγο να προκριθεί στην Πανελλήνια Τελική Φάση.

Παρόλα αυτά, ο αρχηγός της, Γιάννης Μαργαρίτης, ξεχώρισε και κατάφερε να μπει στην τελική 14αδα της Ελληνικής Ομάδας Mini Football και να ζήσει το όνειρο της εκπροσώπησης της χώρας μας στο Socca World Cup.

Μας μίλησε ο ίδιος λίγο παραπάνω για την ομάδα του και ανέφερε ότι όλοι οι παίχτες που αγωνίζονται στην ΠΑΣ Νάξου ήταν μαζί σε ακαδημίες στο νησί τους και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά μαζί στην Αθήνα!

Το ματς που τους έφερε στις καλύτερες 32 φοιτητικές ομάδες ήταν απέναντι στην Ρεμάλια Μαδρίτης το οποίο το παρακολουθήσαμε και σε ζωντανή μετάδοση στο Socca Greece TV στο YouTube, με τον Μαργαρίτη να πετυχαίνει 4 γκολ και δείχνει τον δρόμο της πρόκρισης στην ομάδα του. Ζήστε εδώ και πάλι το ενδιαφέρον αυτό ματς!