05.02.2024

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ δεν στηρίζει την διοργάνωση μόνο εξωαγωνιστικά αλλά και συμμετέχοντας με ομάδες που προέρχονται από φοιτητές της σχολής.

Η Απάτσι FC είναι μία από αυτές και αντιμετώπισε την πρωτοπόρο και αήττητη West Hamstring για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Οι μελλοντικοί δημοσιογράφοι με ένα πλήρες ρόστερ 8 ατόμων και με τον προπονητή στο πλευρό τους παρά το πολύ κρύο στο Minotavros Soccer Club κατάφεραν να προηγηθούν στο 6ο λεπτό με 0-2.

Αυτό δεν ήταν το ιδανικότερο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που ήθελαν να μείνουν αήττητοι.  Στην συνέχεια, ο Γαλιούρης μείωσε γρήγορα σε 1-2 παρόλα αυτά η μαχητικότητα των Απάτσι τους έφερε και πάλι με 2 γκολ διαφορά μπροστά με τον Αγγελάκο να σκοράρει σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου. Οι ομάδες αντάλλαξαν από ένα ακόμη γκολ μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-4.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ήθελαν να αφήσουν το παιχνίδι να τους ξεφύγει για αυτό και ο Πουλάκης με το δεύτερο του προσωπικό γκολ αυξησε την διαφορά στην μεγαλύτερη της τιμή σε 2-5. Ο αγώνας είχε σχεδόν τελειώσει και οι West Hamstring βρήκαν απλά ένα ακόμη γκολ για το τελικό 3-5.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα στο Socca Greece TV στο YouTube, οι δυο αρχηγοί των ομάδων έδωσαν ένα flash interview για τους στόχους τους στην φετινή σεζόν!