24.02.2020

Η φάση των ομίλων στο κορυφαίο πρωτάθλημα φοιτητών και σπουδαστών στην Ελλάδα, το Unileague φέρνει ολοένα και μεγαλύτερες συγκινήσεις! Τα παιχνίδια είναι για άλλη μία χρονιά εκπληκτικά και όσο περνά ο καιρός, η αγωνία κορυφώνεται! Το πρωτάθλημα διεξάγεται και φέτος σε 10 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Αγρίνιο και ο νικητής κάθε πόλης φιλοξενείται με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην φαντασμαγορική Πανελλήνια τελική φάση! Θυμίζουμε ότι από τη δεξαμενή του Unileague επιλέγονται οι παίκτες που συγκροτούν την Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου, η οποία κατέκτησε θριαμβευτικά την 3η θέση στο SOCCA World Cup που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο Ρέθυμνο της Κρήτης!

Στην Αθήνα, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΑΝΕ – H.A.E.C. 5-4

Ζάκυνθος – Dream Team 0-8

Τσουτσέκια – Sons off Athens 3-4

Τεμπελόσκυλα – Kourayo Vallecano 3-2

Μπαλαδέρος – Mechanical Minds 7-2

Eniac – Pan.D.A. F.C. 5-7

Κου-κου – Φάπα F.C. 8-4

Α…Μάλιστα – Μπλέντερ Βρέμης 6-2

Στη Λάρισα, οι αγώνες στη φάση των ομίλων είναι άκρως εντυπωσιακοί και το πρωτάθλημα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστικό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

La united – Los Colobareiros 12 – 6

Outsiders – Amartise mazi mou kai ela 4 – 10

PLS Group – The clowns 1 – 7

ΙΕΚ Ακμή – Medicine united 5 – 8

Τσιτσίραβλα – Squiggers 3-0

H ANEK LINES στηρίζει κάθε χρόνο το κορυφαίο φοιτητικό πρωτάθλημα και τις μετακινήσεις όλων των ομάδων από και προς την Κρήτη και η NIKON Δαμκαλίδης φροντίζει να αποτυπώνει στο φακό τις καλύτερες φάσεις των αγώνων.